Rolleweb v2

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Rolleweb v2 on viimeinkin valmis. Outoa että sain sen sittenkin tehtyä koulukiireiden keskellä. Tästä tuli ehkä hieman tyylitön, mutta minun mielestäni ihan hyvä. Kaipasin todella vaihtelua tänne. Paljon on vielä kesken, tottakai. Esimerkiksi otsikot pitää tehdä tai ainakin värjätä ulkoasun mukaisesti. Sen lisäksi foorumi täytyy laittaa kuntoon. Ja tietysti buttonit ja muut… uudessa ulkoasussa on aina tekemistä. Jos en muista jotakin niin muistuttakaa.

Sivupalkkiin tulee ehkä muutakin ja infosivu uudistuu. Voisin myös lisätä puuttuvat buttonit jossain välissä, niitä onkin kertynyt sähköpostiini aikamoinen läjä. Hooh, on se sivujen tekeminen niin mukavaa. Se on… eräänlainen harrastus, ilman sanaa ”eräänlainen”. Se on taidetta, kuten jotkut sanovat. Sivuja tehdessä otetaan rennosti. Otanpa tässä samalla puheeksi harrastukset. Tietokone on yhtälailla harrastus kuin esimerkiksi jääkiekko ja yleensä jos tykkää eniten jostakin harrastuksesta niin haluaa tehdä sitä eniten, esimerkiksi jääkiekkoilija haluaa aina pelata jääkiekkoa. Samalla lailla tietokonefriikki haluaa aina olla tietokoneen ääressä. Siksi en ymmärrä niitä mitkä sanovat ja halveksivat aina tyyliin että ”miksi istut aina tietokoneella”, ”miksi olet koulussa tietokoneella kun sinulla on se kotonakin”. Samaan tapaan voitaisiin kysyä ”miksi pelaat koulussakin korista kun kotonasikin on koriskenttä?”. Harrastukset on harrastuksia.

Tänään kävin hyppytunnilla kotona. Asun noin seitsemän kilometrin päässä keskustasta ja bussilla matkustamiseen menee 20min, aamuisin 30min. Ehdin olla kotona vajaan tunnin ja kävipä siinä sitten sivuja päivitellessä niin että myöhästyin linkistä ja samalla matematiikan tunnilta. Jyväskylän liikenne paskoo oikeasti. Linkit ovat aina myöhässä ja kerrankin kun tulee itse myöhässä pysäkille niin ne ovat ajoissa, niin minulle kävi tänään. Mutta nyt jatkan sivujen päivittämistä, hyvää päivänjatkoa itse kullekin!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä