Rolleweb on elämäni pähkinänkuoressa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Tätä se sitten on. Päädyn aina kirjoittamaan journalia, ennen nukkumista tai silloin kun tajuan ettei minulla ole muutakaan tekemistä, toisinsanoen: päiväkirja on elämäni, joka on osittain totta, osittain ei. Ja kun tylsyys iskee, ei ole mitään kirjoitettavaa, ellei turhautunutta jauhamista lasketa. Ja yleensä kirjoittaja päätyy kirjoittamaan huomisen aikomuksista, kuten minä tässä nyt… huomenna on siis kitaratunnit jälleen koulun jälkeen. Poltan juuri kokoelmaa, joita me sitten soittelemme. Opettelimme viimeksi stratovariuksen instrumentaaleja ja jotain omia biisejä. Tälläkertaa haluan soittaa Sonata Arcticaa jee!

Alkaa jo pikkuhiljaa väsyttämään, mutta en malta kuitenkaan mennä nukkumaan vielä tuntiin. Katsoin tänään smallvillen kakkosseasonin kaksi aloitusjaksoa, oli muuten huippuja! Juoni kääntyi niin huippuäkisti, kivasti ja parhaasti. Nyt kuuntelen musiikkia ja polttelen musiikkia. Pitäisi kai syödäkin joskus.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä