Rollemaan tähtikaarti

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Tämän merkinnän tarkoitus on herätellä kanssabloggaajiani (ehkä) pingbackin muodossa sekä listata parhaiksi tuntemiani sivustoja ja internethyypiöitä.

Jos sitä jostain löytäisi vielä muutaman tähän listaan. On vähän linkit hukassa… nämä ylläolevat blogit ovat ainakin ehdottomia.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

6 kommenttia

 1. Petri

  Myös Aatoksia-blogin mestari on intissä ollut jo aikojen ajan. Ehkä jäänyt sille tielleen… Viaston puolella viimeisin blogikirjoitus on lokakuulta, joten ei sielläkään kauheasti tunnu tapahtuvan. Oma plokini vuorostaan on viipynyt talvihorroksessa jo parin kuukauden ajan, kun ei paljon aikaa tai inspistä ole löytynyt. Tuntuvat nämä vanhat veikot jo kyllästyneen bloggaamiseen. ;-) Muistan joskus Faust3:sta (http://myrsky.net/faust3/) tai sitten jostain muualta lukeneeni, että keskivertoblogi on aktiivisena tyypillisesti kahden vuoden ajan.

 2. rolle

  Jep, näköjään on Bittenkin armeijan leipiin ehtinyt, en huomannutkaan. Joo tuntuu että listaamieni vanhojen patujen kirjoituskäsi alkaa olla jo puuduksissa :-D tai sitten on kyse väliaikaisesta blogien väsymisaallosta. Faust3 on minulle tuntemattomampi, voisinpa tutustua. Pnukia olen myös lueskellut toisinaan, senkin voisin lisätä listaan.

 3. Yhteneviä ajatuksia | Rollemaa.org

  […] Riku – vanha ystävämme – otti kommenttini pienestä osasesta vaarin ja päätti heti kirjoittaa merkinnän ja syyn siihen miksi ei ole viime […]

 4. BItten

  Elossa vielä ollaan! Vaan kun se vähäinen nettivapaa-aika tulee aina käytettyä kaikkeen muuhun kiinnostavaan kuin bloggaamiseen. On sitä jo puolisen vuotta ollut mielessä, että mitä jos ensi viikonloppuna kirjoittaisi uuden blogimerkinnän (paljon on ollut ideoita!)… Sama rata jatkuu vielä varmaan seuraavat puoli vuotta, jotka joudun täällä kurkkusalaattitarhassa viettämään.

 5. rolle

  Kiva kuulla sinustakin Bitten :-)

 6. Aleksi

  Kiva kuulla, että Rolle sinäkin olet taas alkanut bloggailemaan. Itse alan taas kirjoittelemaan niceoneen säännöllisen epäsäännöllisesti jossain välissä tammikuuta.

  Tuntuu tosin aika oudolta taas ryhtyä nettihommiin niin töiden, kuin vapaa-ajankin osalta. Onhan tässä sentään lähes vuoden verran vietetty taukoa.

  Eiköhän pistetä tähtikaarti taasen ajan tasalle!