Rollemaa mobiilissa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Blogiani voi nyt lukea myös matkapuhelimilla entistä sujuvammin. Ulkoasu saattaa olla vielä hieman keskeneräinen, mutta se on testattu toimivaksi Nokialaisilla puhelimilla. Mobiiliulkoasu on kätevä etenkin niille kenellä ei ole puhelinliittymässään datapakettia (ylimääräiset kilobitit kun kuluttavat mukavasti saldoa).

Rollemaan mobiiliversiota pääsee katselemaan tietokoneenkin selaimella tästä linkistä. Tietenkään sivu ei ole tarkoitettu oikealla selaimella selattavaksi, mutta jos lähellä ei satu olemaan netillä varustettua luuria niin saat valmiiksi mainion kuvan miltä mobiilisivu oikeastaan näyttää.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

4 kommenttia

 1. Petri

  Tuo valokuva kännykästä ”painaa” 172 kilotavua, joten jos se ladataan kännykällä niin uulalaa vaan. Eikö matkapuhelimissa ole yleensä se laskutus sillä periaatteella, että laskutetaan vain siirretystä datasta? Jos se näin on niin tuo valokuva ja yleensäkin kaikki tiedostokooltaan raskaat kuvat kannattaa skraapata irti mobiiliversiosta.

  Tutustuin itsekin noihin mobiilisivustojen saloihin vasta hiljattain toden teolla avattuani Gootti.net-sivuston mobiilivastineen osoitteessa http://www.gootti.mobi/. :-)

 2. rolle

  Hupsista. Juu yleensä vain siirretystä datasta laskutetaan, mutta dataliittymän omaavat saavat surffailla mielin määrin sillä kuukausimaksuun kuuluu loputon datan siirto. Itselläni on saunalahden peruspaketin lisäksi datapaketti, mikä on hyvin kätevä – ottaen huomioon miten paljon käytän puhelinnettiä.

 3. soppa

  Mitä. Mun puhelin. :’-O Ihmettelinkin minne katosi silloisella hetkellä…. Selvisipähän sekin nyt. :-P

 4. Rollemaa jälleen myös mobiilissa | Rollemaa.org

  […] Mobiilissa Rollemaa on karsitumpi ja simppelimpi, mutta niinhän sen pitää ollakin. Vuoden takaiseen mobiiliversioon verrattuna tämä on paljon parempi, silläse käyttää […]