Rolle kirjoittaa Metallimusiikki.netissä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Tulin vain ilmoittamaan, että näet tästä päivästä eteenpäin harvemmin metallimusiikkiin liittyviä merkintöjä täällä Rollemaassa. Minut on nimittäin hyväksytty Metallimusiikki.netin toimittajaksi. Olen pestistä edelleen otettu. Toivottavasti ehdin kirjoittelemaan sopivasti juttuja. Kirjoitin ensimmäisen levyarvostelun viime yönä, heti kun sain homman vastaan.

Rahaahan työstä ei saa, mutta toimittajuuden etuna on ainakin ilmainen musiikki, ilmaisia/halvempia keikkalippuja. Rakastan kirjoittamista ja tekstiä minulta kyllä syntyy. Olen myös metallimusiikin suhteen kaikkiruokainen, joten aika unelmahommaa pääsin tekemään. Ja jopi on varmasti hieno ponnahduslauta tuleviin toimittajan/kirjoittajan hommiin. Lue ensimmäinen tekstini täältä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä