Risteilyfiilikset

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Eilen katsoin koko päivän smallvilleä, ei siitä sen enempää. Tänään heräsin puhelinsoittoon. Toisessa päässä oli ystäväni J-P, joka kysyi että lähdenkö ilmaiselle Helsinki-Tukholma risteilylle huomenna. No tottakai lähden!! Siinä menee sitten pari mukavaa päivää hiihtolomasta. Sain porukoilta luvan ja tässä sitä nyt ollaan. Arvaa onko parasta! Saan paljon mukavia kuvia taas galleriaan. Lopun iltaa aion pakata hieman ja katsoa smallvillea ja miettiä huomista matkaa.

Oma galleriani rollewebin yhteydessä on siis valmis. Galleriassa on parhaat otokseni parin kuukauden ajalta. Ruotsin kuvat eivät ole minun kameralla otettuja, koska silloin minulla ei vielä ollut digikameraa. Mulla on sitten parhaat ystävät maailmassa, ei parempia vois olla. Toinen antaa synttärilahjaks digikameran ja toisen porukat kustantaa ilmaisia matkoja ympäri maailmaa. Aika jänskää.

Pääsen samalla sopivasti eroon arjesta, sillä pikkuveljeni kaveri Markus tulee meille pariksi päiväksi yökylään. Minusta ei sitten kuulu mitään pariin päivään, koska käymme ehkä myös rantautumassa Tukholmassa. Olkaa kateellisia, mutta älkää silti hjäkkeröikö minnekään!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä