Rentoa lauantaita

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Tänään heräsin yhden aikoihin hartaista ja levollisista yöunista. Nukuin hyvin. Tein keittiöhommat ja istahdin koneelle kuuntelemaan musiikkia, pelaamaan ja tekemään kotisivuja ja tietysti kirjoittamaan uusimmat blogimerkinnät. Veljeni lähti aamulla yhdeksän aikoihin sulkapalloleirille. CD:lle olisi tarkoitus taas poltella tavaraa kun tuntuu olevan vieläkin levy täynnä. Kitaraakin voisi soitella. Latasin uuden winampin, mutta en kuitenkaan tykännyt siitä, koska siitä oli jätetty pois automaattinen infon hakeminen media libaryssa. Itse tykkään siitä, joten asensin version 5.08 takaisin.

Tein eilen rollewebin RSS-Feediin parannuksia. Operalla osoitepalkin vieressä näkyy [rss]-logo, josta painamalla näet RSS:n. Mozillassa sama on suosikkejen yhteydessä tai lisäosilla muokattavissa. Ja Internet Explorerhan ei taida RSS:ää tukea. En vieläkään voi käsittää miten niin moni käyttää IE:tä surffaamiseen. Itse käytän IE:tä, vain kun on pakko (esim. koulussa ja kirjastossa). IE:n laadun huomaa mm. miniclip.com sivustolla, joka on muuten harmiton, mutta lataa pelien mukana tulleissa cookiesseissa koneelle viruksia ja spywarea ilman mitään varoitusta. Monilla muilla sivuilla on myös käytetty hyväksi Internet Explorerin heikkouksia.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä