Rasitus

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Rmmggmmglgl! kirjoitin ennen ranskan tuntia piiiitkän viestin jossa käsittelin erinäisiä ”ongelmiani”, mutta mokoma crappy machine oli väärällä aikavyöhykkeellä joka johti erroriin eikä back-nappulakaan auttanut säilyttämään kirjoitettua viestiä. Eli nyt pitää kirjoittaa kaikki uudestaan, mikä on erittäin turhauttavaa. Kävin äsken by the way ”syömässä” vaikken mitään syönytkään. Itseasiassa kävin vain katsomassa mitä paskaa siellä taas tänään tarjotaan. Riisiä ja jotain etovaa kastiketta, ei kiitos. Olen viime aikoina käynyt ehkä joka toinen päivä syömässä. Olen nirsomursu.

Eilen opettelin pianolla sonata arctican ”Reckoning day, reckoning Night” ja ”Tallulah” korvakuulolla. Ensimmäisenä mainittu biisi menee jo hyvin, mutta tallullahissa on vielä hieman ongelmia. Jotkut sanovat että minulla on musiikillisia lahjoja, mutta enpä tiedä. Porukat väittää myöskin niin, mutta vaikka minulla olisikin, minulla ei ole minkäänlaista maallista laskupäätä. Joudun aina laskemaan esim. mistä lähtee käännetty b. Olen aina ollut huono laskemaan. Eilen kun tulin kotiin, ensimmäisenä mielessä oli kolmen tunnin päiväunet, mutta valitettavasti en malttanut mennä nukkumaan. Jotenkin oli vain pakko soittaa vaikka päätä jomottikin koko päivän (johtui ilmiselvästi väsymyksestä ja unenpuutteesta). Olen nukkunut ehkä päälle 20 tuntia tällä viikolla.

Äsken oli ranskaa. Olen ottanut tavaksi kirjoittaa aina ennen ranskan tuntia ja niin tein tälläkin kertaa, mutta koneen piti kössiä, joten perinne ei säilynyt. Ärsyttää kun en enää muista kaikkia asioita jotka minun piti kirjoittaa aikaisemmin. Ainakin siitä että en tiedä miksi luen ranskaa ja espanjaa. Ranskaa lähdin alunperin lukemaan sen erikoisuuden, käytettävyyden ja kauneuden takia. Ranska on kummallinen kieli. Välillä sitä rakastaa ja välillä sitä jaksaa, mutta usein sitä vihaa. Ymmärrän Inaa ja Merttaa jotka lopettivat. Kummatkin olivat lukeneet viidenneltä tai kolmannelta asti, turhaan. Ranska on raskas kieli, sen myönnän, mutta ei kuitenkaan niin raskas että lopettaisin sen. Kyllä siitä jotain hyötyä on. Ja sitäpaitsi hinkuan niin ulkomaille, kun vain olisi massia.

No joo, se siitä. Kiitos hittunen että autoit minua tämän bugisen kakkapyllyjorunalin kanssa. Miksi kommenttejen näyttäminen ei ole oletuksena? Tyhmää. Warmaa tämmönen ex-blondi ymmärtää laittaa jostain käyttäjätiedoista kommentit näkyviin. Harmi kun vanhojen viestejen kommentit ei näy, vain tästä eteenpäin kirjoitetut kommentit. No jaa, näitä viestejä tulee kuitenkin niin tiuhaan tahtiin ettei sillä väliä. By the way, saan domainin kotisivuilleni. Olisin ottanut rolle.com tai .net mutta kaikki rollet oli varattu, grrrr. Siispä otin rollemaa.fi, koska joku bitch amerikkalainen yhtiö oli varastanut rolleweb.com osoitteen itselleen. Domain tulee joskus, ehkä jopa viikonloppuna. Tänään pääsen yhdeltä, ihanaaaaaaaa!

Olen varma että jotain jäi pois, tai sitten puran mieltäni turhankin paljon. Keksin. Pistäkää kommentteihin jotain piristävää. Miksi? Koska sanon niin :) keksikää jotain mikä varmasti saa minut hyvälle tuulelle, sillä nyt on vähän angst-mietiskely-stressi- tila. Viikonloppuna pitäisi kirjoittaa englannin ja ranskan aine sekä lukea kolmen kappaleen sanakokeeseen ja muuta… hyvä että joku jaksaa lukea tylsääkin tylsempää elämääni. Hyvää viikonloppua kaikille!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä