Ranskan tunti

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Arvaa mikä tunti on seuraavaksi? Et arvaa. No ranskaa tietysti. Jos tänään tulee ne vierailevat ranskalaiset tunnillemme, menetän taatusti järkeni. Eli heidän ilmaantuminen ei olisi soveliasta järjenjuoksulleni. Kemiantunnilla olimme tietokoneluokassa selaamassa jotain kansainvälistä Aasia-Eurooppa foorumia, jossa keskustellaan ilmaston muutoksista ja jostain muusta turhasta. Sinne pitäisi kai kirjoittaa jotain…

Moni varmaan ihmettelee, mikä ”kysyttävää?”-boksi on tuossa reunassa ja mitä sille pitäisi tehdä. Yksinkertaista mutta totta: se on kysymysboksi. Voit kysyä mitä vain minulta, itse Rollelta. Kaikki kysymykset tulevat nimettömänä suoraan sähköpostiini ja vastailen niihin parhaani mukaan. Eli pistäkäähän kysymyksiä tulemaan, jotta kysymyssivu saa täytettä!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä