Ranskan luokkaa vastapäätä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Olen jälleen legendaarisesti kirjoittelemassa ranskan luokkaa vastapäätä. Viimeinen ja poikkeuksellinen päivä, nimittäin tänään pääsen jo yhdeltä. Kiwaaaa. Kymmenen minuutin päästä on taas ranskaa, enkä ole kuin vilkaissut kirjaa, eikä jaksa ikinä kumittaa tehtäviä. Hohhoijaa, tänään väsytti aamulla ihan kunnolla. Heräsin, meinin suihkuun, puin päälle, nukahdin samantien tuolille. Heräsin ja juoksin bussibysägille juuri kun bussi tuli. Sitten nukuin koko matkan ja heräsin seuraavan kerran koulussa ja äskeiset kemian tunnit tuli mentyä aika höperösti.

En tiedä miksi minua väsyttää niin usein. Ehkä en vain nuku tarpeeksi. Laskelmoidaanpas; menen yleensä nukkumaan klo 22-01 ja joudun heräämään kuudelta, eli nukun joka arkiyö kuusi tai seitsemän tuntia. Aivan liian vähän. Njoo, kohta pitää lopetella kun tuntia alkaa. Foorumi pitäisi muistaa vielä asentaa ja sinne pitäisi hankkia lisää käyttäjiä, joten vihjaisenpa vain että sitten kun se tulee niin rekisteröitykää mielenkiinnolla ;) samoin olisivat asiat irc-kanavan kanssa. Verkkohan oli irc.quakenet.org ja kanava nimeltä .

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä