Ranska pois kutospalkista

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Ärsyttää. Jotenkin niin rasittavaa jäädä 14-16 tai 13-15 lukemaan ranskaa kun muut lähtee kotiin, vaikka koulu alkoikin vasta yhdeltätoista. Tänään en tiennyt mitä oli liikunnassa, joten otin vain tuulihousut. Sattui olemaan kuntotesti, mikä ei sujunut kovin hääppöisesti. Sain 22 vatsaa puolessa minuutissa, hyppäsin paikalta 2m, vedin vaivaiset 5 leukaa, juoksin sukkulajuoksun 9.9 sek ja 55cm eteentaivutusta. On vähän rapistunut tämä yleiskunto.

Äsken oli kemiaa. Menin normaalisti kemian luokkaan ja siellä olikin joku palaveri ja kemian ope sanoi ennenkuin ehdin astua luokkaan: ”F2:seen siitä!”, niinpä menin sinne. Tuntia piti joku ihme kehonrakentajamies, ainakin tytöillä on kivaa. Päätä särkee. Ajattelin pelata hookeyta, eli pinnata yhden huomisen kemian tunnin, koska koulu alkaisi yhdeltätoista ja kemian tunti on yhdeltätoista ja mulla on hyppytunti yhteen asti, joten voisin tulla suoraan yhdeksi kouluun. Olis aika kivaa. Näin teen.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä