Pocket pitää blogien ja tweettaajien seuraamisen hallinnassa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 12 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Seuraatko läjäpäin blogeja ja tuntuuko seurattavien lista Twitterissä vain kasvavan ja kasvavan? Homma pysyy helposti kasassa jos on aina tavoitettavissa netistä, kuten minä. Mutta monesti kiireisen työpäivän, reissailun tai jopa nukkumisen jälkeen luettavaa on vähän liikaa. Juttuja ehtii sivusilmällä seuraamaan, mutta aika iso osa jää lukematta. Hommaan on kuitenkin ratkaisu, kiinnostavien otsikkojen ja tweettien jättäminen myöhemmälle ajalle. Ilman työkalua homma on kuitenkin vaikea pitää kasassa. Olen käyttänyt Read It Lateria tähän tarkoitukseen jo parisen vuotta. Muutama päivä sitten palvelu uudistui nimestä lähtien Pocketiksi. Ja onpa muuten mainio uudistus!

Homma siis toimii niin, että luotuasi tunnukset pystyt lisäämään minkä tahansa jutun webissä luettavaksi myöhemmin. ”Lukulistassasi” sivut, kuvat, tweetit ovat tallessa siihen asti kun kuittaat ne luetuksi. Lukulista on kuin kirjanmerkit, mutta eivät jää pysyvästi pyörimään.

Read it Later oli sinällään jo hyvä, mutta melko ruma. Pocket on karkkia silmille. Lisäosat Google Chromelle olivat lähinnä käyttäjien koodaamia. Nyt Pocketille löytyy oma lisäri Google Chromellekin. Ainoa pienoinen harmistus oli se että maksoin Read it Later Pro:sta Androidille, joka muuttui uudistusten myötä ilmaiseksi Pocket-sovellukseksi. Molemmilla lisäosilla pystyy lisäämään bloggauksia lukulistaan suoraan Google Readerista. Tällä hetkellä appsin saa Androidille, Desktop-selaimille (Chrome, Firefox), iPadille, iPhonelle. Täydellistä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä