Piraatit puzzle-saarilla

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Puzzle Pirates on ilmainen Javalla toimiva nettipeli. Pelissä seikkaillaan merirosvohahmolla ja pelataan erilaisia puzzleja taisteluiden muodossa. Voit haastaa muita pelaajia miekkataisteluun (erinomainen ja hauska sovellus tetriksestä), ryyppäjäisiin, nyrkkeilymatsiin (kuplatyyppinen puzzle), pokeriin ja muihin erilaisiin kamppailuihin.

1. Lataa peli

Mene pelin sivuille ja paina isoa nappulaa ”Play Now”. Sen jälkeen klikkaa allaolevasta pienestä linkistä ja lataa peli koneellesi (se on nopeampaa kuin selaimella pelaaminen). Peli ei sisällä spywarea tai viruksia, se on täysin luotettava. Ei syytä huoleen.

2. Pelaaminen

Kun olet luonut hahmosi, saavut luultavasti jollekin saarista. Chachapoya Island on ehkä yksi isoimmista ja suosituimmista saarista. Saarella on parhaat kapakat, joissa voi ottaa juomiskisoja ja pelata pokeria kultarahoista ja ehkä turnauksia ehkä myös dubloneistakin. Voit jutella muille piraateille ja vaikkapa käydä kauppaa. Voit myös myydä kultarahoja ja tienata ihan oikeaakin rahaa. Mutta kuinka päästä alkuun?

Notice Boardissa on kaikki tehtävät ja yleiset tiedot. Jos et halua tutustua peliin tehtävien avulla, voit painaa ruksista ja ruveta käppäilemään saarella. Voit klikata muista pelaajista ja haastaa heidät kamppailuun jos toiseenkin tai käydä vaikkapa kauppaa tavaroistasi.

Kartasta klikkamalla pääset salamannopeasti muihin paikkoihin. Tämä peli on sellaisille ihmisille, ketkä eivät ole kiinnostuneet aktiivisesta tietokonepelejen pelaamisesta, vaan sellaisille keillä ei ole joskus muutakaan tekemistä kuin hakata puzzleja. Itse pidän Puzzleista ajantappopelinä. Ei muuta kuin lataamaan ja pelaamaan. Ilmoita minullekin jos kiinnostuit.

Tämän linkin kautta saat pelirahaa 500 kultarahaa:
http://www.puzzlepirates.com/?affiliate=r1766840&lang=en

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

4 kommenttia

 1. Bitten

  Voisihan tuota ehkä joskus myöhemmin, kun ei ole mitään tekemistä kokeilla. Tosin nyt pelittää Ragnarok Online ja kiekko.tk, elikkä sen takia en viitsi nyt latailla tuota :P

 2. Efin

  :D kaveri kerran yritti tuota peliä ladata miniclipistä, ja sen virusskanneri (vai olisko ollu ad-aware) huomas siinä paketissa jonkinlaisen örkin.

  Tosin tuohon peliin palaten, itse en ole kovin puzzle ihmisiä vaan fps pelien ystävä (harmillisesti uudet tällaiset vievät resursseja liikaakin).

 3. rolle

  Miniclip on täynnä spywarea ja viruksia! Se johtui ihan vaan miniclipistä, sieltä ei kannata ladata mitään. Pelin omilla sivuilla ei ole roskaa.

 4. Simba

  Olen ladannut joskus tuon pelin ja hiukan pelaillut ihan ok peli.
  Olen kyllä tässä pelissä aika nyyb =)