Piparit

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Sunnuntai. Heräsin kahden jälkeen, söin, hääräsin, soitin kitaraa ja 17:40 lähdin treeneihin. Viimeisessä parkour-kerrassa ei ollut kuin ehkä kymmenen ihmistä paikalla. Joulupukki tuli tuomaan lakritsia (kyllä, sama tyyppi) viimeisen kerran kunniaksi. Lähdin jo kahdeksalta kotiin, koska en jaksanut hyppiä yksin. Keskustassa bussia odotellessani laitoin kaksi euroa tuplapottiin ja voitin 12 euroa. Jäin reilusti voitolle, koska en pelaa usein pelikoneita. Itseasiassa pelaan todella harvoin. Kerrankin kävi tuuri.

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä en saanut kunnolla nukuttua johtuen viikonloppuna valvomisesta. Juuri kun luulin saaneeni unenpäästä kiinni, velipojat lähtivät kouluun ja olin taas hereillä. Sitten nousin ylös ja istahdin tietokoneelle.

Loppuillasta leivoin pipareita siskoni kanssa ja luin ruotsin kokeeseen. Pipareita leipoessa huomaa, että itse taikina maistuu paljon paremmalta kuin valmis pipari. Söin taikinaa paljon enemmän kuin valmiita pipareita, eikä tullut edes maha kipeäksi. Pipareita on mukava leipoa. Tänään oli ruotsin koe. Vaikutti aika helpolta. Huomenna on työpäivä vapaaseurakunnan toimistolla. Teen vapis.netille uudet sivut. Stressaa, koska en ole tottunut tekemään hommia muualla. Ei viitsisi kuluttaa turhaa energiaa, mutta kun en osaa olla stressaamatta.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä