Pilvettömyyttä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Mitäs mitäs. Kirjoittaminen on jäänyt vähiin, jos elokuva-arvosteluja ei lasketa. Ei ole ollut oikeastaan syytä eikä innostusta kirjoittaa. Olen ollut kotona ja lorvinut. Työvoimatoimiston asiat on hoidettu kuntoon ja jos ei pikapestistä tipu niin asiakaspalvelukurssi alkaa 1. syyskuuta. Maanantaina olisi kyseiselle kurssille haastattelu. Uskon pääseväni.

Kavereita en ole tavannut, enkä pahemmin liikkunut mihinkään kotoa. Pari viikkoa sitten kävin anopin luona Veeran kanssa. Oli oikein mukavaa viettää maalla kesäinen viikonloppu kissojen ja koirien kanssa. En saanut eläimistä allergisia reaktioitakaan, koska olin niin paljon ulkona. Anoppi tarjosi saunakaljat.

Olen katsonut paljon elokuvia ja kehittänyt leffasivuani. Eilen koodasin sivulle hakuominaisuuden joka on osoittautunut äärimmäisen käteväksi. Metallia on tullut kuunneltua paljon ja Natte on käynyt kylässä. Tietty vietän myös paljon aikaa vaimon kanssa. Ja tietysti sosiaalinen irc-elämä kukoistaa. Kolaa on tullut juotua litratolkulla. Elämää parhaimmillaan.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä