Pidennetyn viikonlopun ilot

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Tänään suunnitelmissa oli Suomi-Ruotsi matsin katsominen Juhanilla, koska en edelleenkään omista televisiota kotona. Asiat kuitenkin järjestäytyivät uudelleen kun kaimani Roni soitti ja pyysi minua elokuviin katsomaan Kingdom Of Heavenin maailman ensi-iltaa. Asia oli muuten selvä, mutta piti saada taas sitä rahaa (ainainen ongelma). Onneksi äiti oli armollinen ja ymmärsi poikansa kärsimyksen ja kaipuun viihteelle. Ja kun elokuvaan tulee muitakin niin saadaan joku alennus, tiketti í  la 7.5 euroa. Sain kilkutinta jopa 9 euroa ja hilut, mutta nappasin keittiöstä pullot, jotta saisin jotain naposteltavaakin.

Tällaista siis tänään. Korjailin juuri tuossa foorumini sanasensuuria, siellä kun oli erittäin pahoja aukkoja. Joku peelo oli eksynyt foorumille kiroilemaan ja jopa yksi sana lukuisasta värikkään rumuuden joukosta oli sensuroitu. Elä kirroo poeka, siunoo mieluummi, vanha sanonta jota jotkut käyttävät huumorimielessä. Mutta nyt pitää alkaa puolen tunnin sisällä tehdä lähtöä… hyvää illanjatkoa ja hauskaa helatorstaita!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä