Pärstätorstai

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Testasin uutta Candy-kattolamppua ottamalla itsestäni kuvan. Naminami!


Allaolevassa kuvassa aamuyön silmäpussit. Kuva ei jostain syystä lähtenyt heti Internetiin, mutta ainakin nyt se on kaiken kansan ihmeteltävissä.


Ja kuvathan on otettu Nokian E90:llä ja postitettu flickrin kautta.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Gocom

    Haha kaunista <3 :D Miten voivatkaan kaksi saman päivän aikana otettua kuvaa näyttääkään niin erilaisilta. Kuvien ilmeet tihkuvat niin paljon.

    Ensimmäinen, ylempi sanoo selvästi ”I wanna break your face.” kun alempi sanoo ”WTF? Miksi toi Nokia ottaa musta kuvaa”. Yhdistettynä näistä saisi yhtälön: taitat katsojan niskat ja tämän jälkeen nostat kulmaa todeten ”dämn”.

    Ihanaa.

  2. rolle

    Haha, Gocom olet niin vallaton! *ratkeaa nauruun*