Paljon asiaa, vähän aikaa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Olisi taas niin tuhat aihetta mistä kirjoittaa, vaan niin vähän aikaa. Luonnoslistassa on taas yli kymmenen keskeneräistä tekstiä. Ehkä sitten lauantaina päivällä. Nöyrimmät pahoitteluni rakkaat 87 lukijaani! Tässä välissä olisi ehkä oikein kysyä miksi luet Rollemaata. Vastaapa siis omalla tavallasi miksi seuraat Rollemaata. Mikä täällä surustuttaa, vihastuttaa, ja ilostuttaa? Pallo on kerrankin vaihteeksi sinulla, rakas lukijani!

Tässä vielä mielestäni muutamia hyviä ja ajankohtaisia mielipiteitä:

Helena Erosen mielipiteet ja kirjoitukset ovat muutenkin yleensä kuin omiani. Hyvä Helena! Uskallat kirjoittaa omalla nimelläsi yllättävän suoraan!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

8 kommenttia

 1. samwise

  Kirjoitat sujuvasti monestakin eri aiheista. Aiheet ovat mielenkiintoisia ja mielipiteet, tunteet ja kaikki suoraan omiasi. Haluaisin itsekkin ehkä kirjoittaa tälläistä henkilökohtaisempaa blogia, mutten tiedä vielä pitäisikö kirjoittaa anonyyminä vai omalla nimellä.

 2. Stsip

  luen, koska oot mielenkiintonen. (lyhyesti ja ytimekkäästi) :D kirjoitat mainiosti, helppo lukea, ei tylsää. sopivaa.

 3. Nallemake

  Mielenkiintoinen tuttavuus, hyviä aiheita.. Osittain samaa mieltäkin, rohkeaa että tuo omia ajatuksia julki. Taidanpa alkaa bloggaajaksi joskus itsekin Rollemaan innoittamana.

 4. Miko

  Aikanaan kun törmäsin ensimmäisen kerran Rollewebiin, tykästyin heti ulkoasuun. Pidin myös tavastasi kirjoittaa, sillä tekstisi oli mielenkiintoista ja helposti luettavaa, mutta kuitenkin asiallista. Kirjoitat tiiviiseen tahtiin hyvin monenlaisista asioista ja juttujasi on mukava lukea. Jollakin tasolla kiinnostat minua varmaan myös henkilönä, kun on lukenut tekstejäsi usean vuoden ajan, tuntuu vähän siltä kuin ”tuntisin” sinut.

  Osittain varmaan myös tällainen Big Brother -ilmiö, eli uteliaana ihmisenä toisen tekemiset kiinnostavat. Etenkin kun kirjoitat elämästäsi avoimesti.

 5. illegalll

  Luen koska olen utelias. Masennus ja tietokoneet olivat ainakin alussa ne asiat, joiden takia aloin lukemaan ja ne ovat pitäneet minua täällä vieläkin. Masennus kuulostaa tyhmältä syyltä, mutta haluan tietää miten sinun käy ja toivon, että hyvin!

 6. Piparnakkeli

  Tekstisti on yksinkertaisesti aitoa, jossa on ”pienen ihmisen” näkökulma ja tämän omat murheet. Suomeksi sanottuna tekstissäsi annat osan itseäsi ilman, että sortuisit mihinkään teennäiseen.

 7. Rolle

  Kiitos paljon kaikille vastauksista :-)

 8. micke

  Blogiasi on mielenkiintoista lukea, koska kirjoitat harvinaisen henkilökohtaisesti.