Pakkasta viikonlopuksi

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Ne, jotka ovat kyllästyneet lämpimään syksykeliin saavat nyt ilouutisia. Sää kylmenee viikonloppuna.

En kyllä tykkää. Pidän syyssäästä ja tällainen 3-7 asteen tuulenvire saisi jatkua pidempäänkin, vaikka sinne jouluun asti. Viime yönä myrskysi ja ai että rakastin sitä tuulen ujellusta ja pisaroiden piiskausta ikkunaan!

Tosin, jos nyt tähänkään uutiseen on luottamista. Iltiksessä kun on vähän väliä tekaistuja valheuutisia. Esimerkiksi puheet kylmimmästä talvesta 1000 vuoteen ovat osoittautuneet melkolailla pupuksi… (Merkintöjä mediasta: Iltalehti ei jaksanut tarkistaa pelottelulööppinsä taustoja).

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä