Päivitetty lärvi

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 11 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Harvemmin nykyään otan itsestäni kuvia (tai ylipäätään joudun kuvaan), joten päätin arkistoida tänne yhden mielestäni aika onnistuneen kuvan. Kävin sunnuntaina kävellen kaupassa ja matkalla rupesi satamaan vettä kuin saavista kaatamalla, jolloin näppäsin itsestäni kuvan. Mielestäni pilvien jännän valon aiheuttama nostalgisuus ja yleinen fiilis oli jotenkin niin mukavaa, kaikesta siitä kylmyydestä ja viimasta huolimatta.

56ca0a84238411e399e222000aeb43c4_7

En ollut metikössä tai aavalla samoilemassa, vaikka kuva saattaakin siltä näyttää. Kuva on otettu Rasinrinteeltä Seppälänkankaalle päin ja jos suunta olisi ollut vielä hitusen oikealle, olisi näkynyt Plantagenin tolppa. Kuulokkeista soi tietenkin black metal, kuvan ottohetkellä Watain.

Kuva löytyy myös Instagramistani. Minulle kuuluu muuten ihan hyvää.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

4 kommenttia

  1. panQ

    Komia kuva!