Päivänaamunyön toivotukset

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Iltaa… yötä, samantien aamua. Pitääpä tässä taas kertoa viime päivien kuulumiset. Eilen koulupäivä meni yllättävän nopeasti. Kuvittelin paljon pahempaa. Jopa osasinkin jotain espanjan tunnilla. Koulun loputtua kävin ostamassa karkkia (lefan FaaraoMix, nam!) ja menin kotiin. Kotona siivosin huoneen ja kuuntelin koneella vähän aikaa musiikkia ja lähdin Juhanille. Linkkikortista oli loppunu matkat, joten jouduin menemään rahalla ja huonomuistinen kun olen, unohdin ottaa siirtolipun. Piti sitten kävellä Voionmaalta ja rupes tekemään taas mieli karkkia kun menin K-Market Länsiväylän ohitse. Käännyin sitten takaisin ja menin Länsiväylään ostoksille. Ostin lefan Kaapeli-TV:n, koska ne olivat alennuksessa. Loppuhilut pistin pelikoneeseen, jokeripokeriin ja otin euron enemmän ulos. Jurrasin pelikoneella puoli tuntia, välillä kolmessa eurossa ja välillä neljässä eurossa, mut sit meni järki ku se ei antanu ja otin ulos euron voitolla.

Menin sitten Juucolle jossa Marko olikin jo häviämässä peliä Juhania vastaan. Pelattiin sit muutama peli, jotka meni Juhanin hyväksi. Hävisin kaikki pelit. Hö. Mutta oli kivaa. Soitin syntikkaakin taas. Käytiin MaLan kanssa ostaa kokikset ja Marko osti kebabranskalaiset ja vietiin ne sit Juhanin kämpille. Ku oltiin tultu katottiin sit Jopet showta divxltä ja naurettiin. Sit ruvettiin kattoo uutta sarjaa nimeltä Lost. Juhani ja Marko oli nähny ne kaks joten ne rupes nukkuu klo 3. Katoin sit ”yksin” ne pari jaksoo johonki viiteen tai kuuteen ja pistin näytön kiinni ja rupesin iteki koisimaan. Aamulla sit heräsin ja lähin siinä kahden aikoihin Markon kanssa. Marko kävi ostaa lipun JyP – Tappara peliin ja sit mun linkki jo tulikin.

Nyt oon taas kotona. Tänään oon mm. kattonu Lostin jaksoja ja kuunnellu hyvää musiikkia. Alkaa jo vähän väsyttää kun viime yönä tuli valvottua siellä Juhanilla. Njoo, pitäs tuo rollewebkin viimeistellä, tai se international-sivu. Joomutmoi.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä