Päivä Juhanin kämpillä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Tänään, tai no… eilen oli mukava päivä. Heräsin yhden aikoihin. Velipoika oli lähtenyt aamulla suliskisoihin. Tein siinä sit pari tuntia koneella kaikennäköistä ja kuuntelin musiikkia ja soitin kitaraa. Soitin pari kertaa Sonata Arctican ”Sing in Silencen”, jonka myös kuvasin.

Soitin siinä sitten kitaraa ja Marko soitti ja pyysi kaupunkiin kun oli tylsää. Sitten tuli itsellekin tylsää ja pesin ison vessan jotta saisin massia. Otin rahat ja lähdin bussipysäkille. Muistinkin sitten että numero 3 ei kulje lauantaisin niin usein ja kaupat menee kuudelta kiinni, niin jouduin juoksemaan puolitoista kilometriä täysillä putkeen. Juoksin ja juoksin ja just ku olin lähellä niin bussi meni nenän edestä. Keuhkot oli haljeta ja laatat oli lentää ja haisin ihan paskalle ja sit ärsytti hirveesti ku homo kuski ei voinu pysähtyä vaikka näki mut peilistä. Tätä se on, Jyväskylän Liikenne on niin korruptoitunut yhtiö.

Olin sit Markon kanssa vähänaikaa kaupungilla, käytiin kaupassa ja pelattiin vähä pelikoneita. Btw, Jyskän ärrällä oli uus pelikone: Ventti Ville. Kokeilin sitä mut en viittiny jäähä pelaamaan kuitenkaan. Pistin 50cnt ja otin euron ulos. Mentiin sit Markon kanssa Juhanille ja nyt olen täällä kirjoittelemassa. Äsken pelattiin nhl ja Juhani sai fiilikset ku voitti pari peliä. Annettiin sen voittaa. Sit katottiin jotain American Idolseja ja Jopet Showta ja naurettiin. Marko on nyt väsynyt tai sit sillä on mikreeni, kuitenkaan se ei puhu mitään. Hiljainen MaLa.

Oon soittanu syntikkaa paljon. Kotona ei ole ku piano. Tuntuu muuten vähän oudolta soittaa tavallista pianoa sen jälkeen kun on soittanut paljon kevytkoskettimista syntikkaa. Hohhooo, kai me valvotaan vielä ja katsotaan joku leffa. Huomenna on taas tylsä päivä ku joutuu mennä kotiin haisemaan ja tekemään jotain hikisiä läksyjä ja projektia. Historian projekti ei ole oikein edistynyt, koska en ole saanut kirjoitettua mitään asiallista ja meidän suunnittelut ei oikein natsaa. En haluis valmistautumatta esitellä luokan edessä keskeneräistä projektia.

Mutta onneksi on vielä viikonloppu, saa valvoa ja kaikkea. Nyt loppui ajatukset päästä mutta aika pitkä viesti tästä tulikin. Täytyy vielä sanoa että Juhanilla on maailman paras näyttö. Joku 20 tuumainen litteä lituska tarkka kun mikä. Ja konekin joku kolmekigahertsinen tehomylly. Aiai. Alotin muuten runescapen pelaamisen kun Juhanikin pelaa. Joomuttanyt… viestin kirjoittamiseen meni ~10 minjee (:

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä