Pååsklov ilman suklaamunia

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Pääsiäisloma. Serverillämme näkyy pääsiäistoivotus pääsiäisen aikaan. Olen pääasiassa nukkunut, koodannut, nukkunut, syönyt, koodannut, soittanut kitaraa. Aloitin hirveän sivuprojektin ja samalla vaihdoin selaimen takaisin operaan, koska iskä oli ostanut sen. Siis… se sivuprojekti: albumipalatsi. Tein sitä melkein koko eilisen päivän ja niin tein tänäänkin. Se on aika raskasta, mutta hauskaa puuhaa sitten kun sen saa valmiiksi. Lyriikat ei vielä toimi, koska en ole ehtinyt vielä lisätä edes muita levyjä, lukuunottamatta kaksi ensimmäistä ademan biisiä (ne ovat testi-sanoituksia). Eli sivusto on vielä pahan kerran kesken, mutta koitan tehdä sen valmiiksi jossain vaiheessa. Se on pieni ”pääsiäis-projektini”.

Mitäs muuta… kitara on tosiaan soinut ja opettelimpa eilen soittamaan pari biisiä korvakuulolta (siis riffit läpi). Stratovariukselta joku ja Good Charloten Seasons. Pari leffaa taas vois kattoo Constantine ja Twisted ja ehkä joku numeromurha. Katsotaan nyt. En saanu ku yhen pääsiäismunan ja suklaalevyn mummolta. No ei pääsiäinen ole pelkästään suklaamunien takia, pitää ymmärtää. Suklaalevy on pakkasessa. Vois kohta syyvvä sen loppuun. Hyvää pääsiäistä itse kullekin!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä