Päänsärkypinnaus

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Tänään tein tempun. En jaksannu millään nousta puoli seitsemältä ja päätä särki koko eilisen illan tähän aamuun asti. Heräsin ottamaan panadolin ja menin takaisin nukkumaan. Seuraavan kerran heräsin nyt. Siinä meni ruotsin tunnit (hihii) mutta ei ainakaan säre enää päätä. Kymmenenyli tulee bussi ja olen vielä kalsareillani. Pitäisi syödä jotain… onneksi äiti toi eilen Siwasta ruisleipää. Hoooh. Vieläkin väsyttää pikkuisen, mutta se on luonnollista.

Lost loppui, yhyyyy. Milloinkohan sitä on tulossa lisää? Smallvilen uusin tulee ainakin huhtikuun ensimmäisinä päivinä, katsoin niiden sivuilta. Mitäköhän teen tänään, ihan tylsää. Ei oo enää sarjojakaan mitä vois katsoa. Ainiin mut voin soittaa kitaraa. Joo kello on jo tasan en ehi syödä jos en nyt mene. Taas jäi lyhyeen tämä kirjoittaminen. Pitää kattoo taas jos jossain välissä ehtis vaikka koulussa. Mooij :)

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä