Otsikot leikkivät tulella

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Eipä mitään. Ei mitään erityistä. Ihan hyvää kuuluu. Näitä kolmea vastausta olen käyttänyt viime aikoina, kun joku on kysynyt ”Miten menee?” tai ”Mitä kuuluu?”. Tasapaksua ”elämistä”; opiskelua, viihdettä, syksyä. Boring. Siksi en ole kirjoitellutkaan moneen päivään. No onneksi tulee talvi. Jotain tekemistä. Helmikuussa lähdetään Espanjaan Costa Del Solille. Ja syyslomakin on edessä. Pääsin ranskastakin vähäksi ajaksi eroon, nimittäin opettajamme lähtee huomenna Luxembourgiin ja syyslomaa edeltävät tunnit jäävät pois. Parasta.

Tietokone-”elämään” ei kuulu mitään uutta. Ultima Online jatkaa viihdyttämistään. Ainoa asia mikä tällä hetkellä ärsyttää juuri näillä sivuilla, on se, että en saa arkistojen otsikkoja (eli headlinesseja) näkymään järjestyksessä. Jostain syystä yhdeksäs kuukausi tipahtaa alimmaksi. Haluaisin niiden näkyvän aikajärjestyksessä, viimeisimmästä kuukaudesta etäisimpään kuukauteen. Jos joku osaa php:ta hyvin, voisi kertoa minulle minkä rivin lisään show_archives.php -tiedostoon. Ainakin sain tuon timestampin (aikamäärityksen) lisättyä ihan itse, vaikka sekin oli aikamoista arpomista. Tässä esimerkki rivistä, jota muokkasin:

$output = str_replace(”{date-local}”, strftime($config_timestamp_local_active, $news_arr[0]), $output);

Mutta mitä lisään, että saan otsikot näkymään haluamassani järjestyksessä? En ole hyvä php:ssa, mutta voisin vaikka lyödä vetoa, että seuraava rivi liittyy siihen jotenkin:

$user_query = cute_query_string($QUERY_STRING, array(”first_news_arr”, ”start_from”, ”archive”, ”subaction”, ”id”, ”ucat”));

Mutta kertokaa te minulle. ”Et vaan osaa”

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä