Oikein hyvää huomenta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Tänään kirjoitan ensimmäisen viestin samanaikaisesti livejournal.comiin. Tunnukseni löytyy osoitteesta www.livejournal.com/users/rolleq. RolleQ, siksi koska Rolle oli jo varattu. Nooh… tänään heräsin tuttuun tapaan, suihkuun kuudelta ja cappucinoa kurkusta alas. Sitten säätelin tässä koneella jotain, pääasiassa tein rollewebin elokuva-arvostelun uudet themet loppuun (niinku näkyy arvostelusivuilla). Uusia arvosteluja tulee ehkä tänään tai huomenna, toivon mukaan tänään.

Mutta nyt on enää kolme minuuttia aikaa kirjoittaa, tai muuten myöhästyn linkistä. Älkää huoliko, olen aktiivinen kirjoittelija joka paikassa. Kirjoitan varmasti vielä koulusta jos on asiaa. Blogia on niin mukava pitää. Eilen ei ollut sen kummempaa, katsoin taas tv-sarjoja (yllätys, yllätys). Kyllä se nykyaika on hyvä juttu. Meidän kemian ryhmä on niin täysi että en nähnyt muistiinpanoja taululta, niin menin ja otin tunnin jälkeen canonillani kuvan taululta ja kirjoitin kotona. Mutta nyt pitää tosissaan juosta!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä