No johan nyt

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Oho. On jo perjantai. Piti ostaa kirjatkin. Olen yhä viikon jäljessä opiskeluissa ja talvilomalla oli tarkoitus ottaa muita kiinni. Damn! Huomenna herään aikaisin ja menen kirjakauppaan. Luin tänään vähän espanjaa, vaikka en tiennyt mihin asti lukea. Tein kaikki tehtävät kappaleesta 23. Olen pari päivää päivitellyt iPodiani. Kohta on koko koneen levyt tuossa pikkuruisessa soittimessa. Eilen illalla katsoin CSI:tä ja Rozen Maidenia kahden ja puolen tuuman näytöllä. Ja nykyään olen kuunnellut musiikkia enemmän iTunesilla kuin Winampilla (pahoittelut, viimeksi soitetuissa ei näy mitään).

Taas jäi lyhykäiseksi. Petyitkö? Ei voi mitään.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä