Nikolainkulman nettikone

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Pääsin just koulusta. Meillä vaihtui matematiikan maikka ku Erkki lähti jonnekin lomalle tai jtsp. joku toinen siis tuli sijaiseks. Päästiin 14:40 ja ajattelin että voisin ehtiä juoksemalla pysäkille. No menihän se sitten ohi kun olin puolessa matkaa juoksemassa. Olen nyt taas Nikolainkulmassa vaihteeksi kirjoittamassa. Täällä on niin ihanan rauhallista ja kukaan ei tunnu käyttävän tätä pikakonetta, muut kuin saksalaiset, venäläiset ja ranskalaiset ja niitä on aika harvassa. Ihmiset ei varmaan edes tiedä että täällä on nettikone. Aion ostaa laukun kun olen jo kyllästynyt katselemaan samaa vanhaa peruskoulun eastpakkia. Ois vaan sitä massii jossain vaiheessa…

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä