Nhl2004 tappioputki

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Juhani pieksi mut nhl:ssä, paitsi että se valitsi kaikista huonoimmat joukkueet ja mä sain pelata sillä huonommalla eli tsekillä. Hasekki ensin vamutti ja sitten imutti kaiken. Tai sitten Juhani on taas säätäny jotain ihmeellistä, eikö niin? Kävin kaupassa 20:55. Ehdin juuri ja juuri ostaa juhanille pepsimaxin, kaksi pähkinäsuklaalevyä itselleni kaksi pizzaa (nälkä, nälkä) ja kaikkea. On mulla sittenkin laskupäätä, osasin nimittäin laskea oikein. Kymppi piti riittää ja niin se riittikin. Ostoksiin meni 9.65 euroa, eli juuri sopivasti. Markot ja veli Veikko oli täällä aikaisemmin, mutta Marko ja Veikko lähti Veikolle ja MaLa lähti niitten jälkeen. Hyvät on fiilikset muuten, jos nhl-tappiota ei lasketa. Peliähän se vain on? Niin on, mutta raakaa sellaista.

Vaihteeksi hyviä uutisia: domain on täällä!! eli se tarkoittaa sitä että nykyisin sivuni tottelevat osoitetta rollemaa.fi (♥) ja sähköpostiosoitteni vaihtui osoitteeseen rolle@rollemaa.fi ja kaikki tämä maksaa vaivaiset 16 euroa / vuosi. Suosittelen oulanka.fi domaineja. Juupajaa, sellaista tälläkertaa. Btw, kamera on täällä mukana (kuten aina) joten pistän otetut kuvat sitten kotona, jotta saisit myös visuaalista materiaalia perjantai-illastamme. En tiedä vielä jäänkö yöksi… täytyy miettiä. Oho, kellohan on jo yli kymmenen… ja tämä taitaa olla jo sadas viesti tänään. Tykkään purkaa ajatuksiani kirjoittamalla, vaikka koko maailma saa tietääkin paloja elämästäni. Se on hauskaa, se on eräänlainen harrastus, asia jota on hauska tehdä. Ja sehän on hyvä juttu. Loppujenlopuksi maailmassa on monia hyviä juttuja. Papu on kiltein kissa maan päällä! ♥ (ei Juhku ostanutkaan sitä, vaan se on viikonlopun hoidossa. Kettunen matkustelee…)

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä