Neekerin karva

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Ihmettelet varmaan otsikkoa. Otsikon keksiminen on aina vaikeinta. Mietin otsikkoa pisimpään aina kun kirjoitan uuden merkinnän. Marko omistaa copyrightit tämänpäiväiseen otsikkooni.

En ehtinyt/muistanut taaskaan kirjoittaa silloin kun piti. Teen nykyään niin paljon muita asioita, vaikkei uskoisi. Tällä hetkellä olen Juhanin luona muiden ystävien kanssa. Kerron tämän päivän kuulumiset lyhyesti ja ytimekkäästi. Tänään (1.) heräsin puoli yhdeksän aikoihin. (2.) Löysin taskustani lapun, jossa muistutettiin yliopistoon-tutustumispäivästä Jyväskylän Agorassa. Tutustumiskäynnistä pitää kirjoittaa sivun mittainen raportti opolle joulukuuhun mennessä. Kävin sitten siellä ja kahdentoista jälkeen lähdin Villen kanssa kävelemään kohti kaupunkia. (3.) Tuli nälkä, joten kävin Villen kanssa pizzalla (käytin rahoja, joilla olisi pitänyt ostaa ruotsin kirja), kun ajattelin että menen suoraan Juhanille syönnin jälkeen. (4.) Meninkin sitten Juhanille loppujenlopuksi, mutta lähdin sitten kotiin, tullakseni illalla takaisin.

(5.) Nyt sitten olen taas täällä viettämässä iltaa Veikon, Markon, toisen Markon ja Juhanin kanssa. Katsoin eilen Azumanga Daiohin jaksot 7, 8 ja 9. Aivan mahtavia. Ajattelin lainata Juhanin kämppikseltä animea, koska sitä hänellä tuntuu olevan (ostettuna ja warena). Huomenna on kitaratunnit (pitkästä aikaa taas) kello 11 aamulla. Vien taas jonkun oman biisin, mikä opetellaan soittamaan. Soitan nykyään kitaraa lähes joka päivä. Ja sunnuntaina parkouraamaan. Ja leikkautin hiukset (taisin jo mainitakin). Rollewebin nimi ärsyttää. Keksin sen joskus penskana. Toisaalta, nimellä on jo jonkinlaista tunnearvoa ja jotain, mutta haluaisin kuitenkin jonkun kunnon otsikon näille sivuille, jonkun joka kertoo enemmän minusta, jonkun titlen.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä