Musiikkihevosille uusia valjaita

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Songbirdistä julkaistiin hiljattain versio 1.1. Soitin sai paljon uusia myönteisiä ominaisuuksia. Albumien kansitaiteet pystyy nyt suoraan fetchaamaan kansiosta, tai jopa muista kansikuvapankeista, kuten last.fm:stä tai amazonista. Mediakirjasto on nyt myös kätevä pitää ajan tasalla, sillä musiikkikansiot ovat nyt seurannassa muutosten varalta. Kappaleiden lajittelua on myös paranneltu ja tietenkin gstreameria ehostettu. Soitin käyttää nyt myös 40% vähemmän muistia kuin aiemmin, varsinkin isoilla kirjastoilla. Myös prossun käyttö on onnistuttu puolittamaan. Täytyy sanoa Songbirdistä kehittyy koko ajan vain täydellisempi musiikkisoitin. Lisää uudesta versiosta Songbirdin blogissa.

Gnomen blogissa kerrottiin tänään myös ihka uudesta musiikkisoittimesta. Kyseessä on Guayadeque Music Player, jota ehkä tuttavallisemmin sanoisin GMP:ksi, tuo sana kun tuppasi heti alkuun vähän rassaamaan. Täytyykin heti kokeilla. Kokeilepa sinäkin, jos satut gnomen omistamaan. Lisää Guayadeque Music Playerista täällä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä