Mummi 90v

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Tänään oli isomummin 90-vuotissyntymäpäivät. Lähdettiin aamulla yhdentoista aikoihin ajamaan Petäjävedelle päin maaseudulle paikkaan nimeltä Alakoski. Äiti ja isä asuivat siellä ennen meidän lasten syntymää. Kävin paikassa viimeksi kun olin joku 8-vuotias pojannulikka. Ensimmäisenä vastaan tuli vanhentunut koiraystävämme Otto. Melkein järkytyin kuin näin tuon koiraparan. En tiedä koiran rotua, mutta se on (tai oli) sellainen musta pörröinen lerppakorva. Nykyään päältä on tippunut kaikki pehmeä ja koiran jalat vapisevat ja luut näkyvät. Muistan kun viimeksi käytiin Alakoskella, leikittiin aina sen kanssa, heitettiin sille palloa ja se haki sen. Surullista.

Mummi voi ihan hyvin ikäisekseen. Muisti jopa nimeni. Sukumme on muuten suoraan sanottuna aika tylsää sakkia. Ei siitä sen enempää.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

4 kommenttia

 1. Alex

  Todella kunnioitettava ikä mummillasi !

 2. rolle

  On :) Pystyi ajamaan vielä muutama vuosi takaperin pyörällä. Äidin puolella on pitkäikäisyyttä kun isopappakin on vielä elossa.

 3. Vinski

  Kylläpä sinulla on vanha mummi!

 4. Boob

  hehe. wtf?