turned-on black smartphone beside laptop computer

Mobiilibloggaus WordPress-sovelluksesta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 13 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

image

Testaan tässä Androidin omaa WordPress-sovellusta. Yritän etsiä parhaan mahdollisen tavan bloggailla puhelimella kuvien kera. Tässä merkinnässä pitäisi näkyä myös äsken ottamani kuva.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

5 kommenttia

 1. Rolle

  Ja hyvinhän se toimi :-) tällä tulen jatkossa bloggailemaan ehkä enemmänkin.

 2. Jyri Väätäinen

  Buginen kuin mikäkin, en käytä itse ainakaan. Välillä jumittaa ja välillä kaatuu.

 3. Rolle

  Minulla ei ole kaatunut Htc Desire Z:ssa. Riittävän hyvät ominaisuudet ja helppo ja nopea käyttää.

 4. Petri

  Ihan hyvin näyttää pelaavan. Noiden blogijuttujen julkaiseminen kännykällä on vain todella uuvuttavaa näppäimistön ahtauden takia. Kosketusnäytöllisissä puhelimissa vaatii paljon keskittymistä osua oikeaan kirjaimeen. Ehkä kännyköille löytyy joku gadgetti, jolla voi esim. USB-liitännällä saada oikean näppiksen kiinni. :-)

 5. Rolle

  Petri, Mulla on Htc Desire Z, jossa on kosketusnäytön lisäksi erillinen QWERTY-näppis. QWERTYtonta puhelinta en siedä käyttää. Ennen Htc:ta mulla oli Nokia E90, jossa myös koko näppis. Kirjoittaminen tapahtuu luonnollisesti parhaiten QWERTY:llä.