Mitä kuuluu?

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Viikonloppu meni hyvin. Perjantaina kävin ostoksilla ja söin kilon karkkia, josta sain pahan ihottumasysteemin. Aina kirvelee, söinpä sitten mitä tahansa. Lauantaina tein töitä ja laiskottelin. Katsoin legendaarisesta Pink Pantherista tehdyn elokuvan, jossa ei näkynyt kertaakaan itse sankaria, vaan tyhmä poliisi tupeloi koko elokuvan ajan.

Sunnuntaina heräilin ennen puolta päivää, soittelin kitaraa ja tein koulujuttuja. En jaksanut lukea Nikolai Gogolin ”Kuolleet sielut” -teosta loppuun, vaikka olisi pitänyt. Kirjassa on liioteltu kaikkea niin ärsyttävästi ettei sitä jaksanut lukea. Esimerkkinä olkoon erään tapahtuman kuvailu, jota kuvailtiin niin pitkään että ehti unohtaa koko tapahtuman (voisin laittaa esimerkin, mutta kirja ei ole nyt mukana). Ja takaisin ruotsin tunnille… ruoka oli pahaa. Jäi paha maku suuhun. Espanjan tunnille ostan limsan (taas).

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä