Minä ja huoneeni

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 17 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Niin päätin sitten minäkin.

Tämä on ensimmäinen virallinen esittäytymiseni videolla. Videosta tuli spontaani ja huono, mutta tälläkertaa olen välittämättä mistään tekijöistä. Heräsin kolmen jälkeen, kävin suihkussa ja kuvasin videon vähän sen jälkeen. En tiedä miksi sanon joskus ”kaiuttimien” sijasta ”kuulokkeet”, johtuu ehkä siitä että pidän sanaa ”kaiutin” jotenkin tyhmänä, ei se siitä mihinkään kaiu, hah.

Joka tapauksessa, videolla näette epämääräisen sotkuisen kaverin ja kuulette kipeää huone-esittelyä. Niin, sairastuin muuten pari päivää sitten flunssaan. Aika outoa sairastaa kesällä. Mutta katsokaa video jos jaksatte vaivautua.

videoblog-2.flv 30MB
Minä, huone, tietokone, tylsäää…

Valitettavasti video on poistettu.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

 1. vinski

  Hey man! Cool stuff.. hauskoja nämä videobloggaukset. Miten sä saat pidettyä huoneesi noin siistinä, kysyn vaan?

  Mulla on tällä hetkellä kauhea sekasotku huoneessa, mutta kun saan tämän siivottua, voisi itsekin väsätä huone-esittelyn.

  Saat neuvoa mulle miten saan sitten videon tuolla ”mini-playerilla” bloggauksen sisään, kun ehdit.

  Mutta tosiaan, lisää videobloggauksia vaan kehiin! ;)

 2. rolle

  Kiitos Vinski. Ei huoneeni mikään siisti ole. Pölyä kerääntyy koko ajan, näkisitpä harjani, imuria minulla kun ei ole. Luulin jo että videoni ei saa yhtään kommenttia. Itse en halua sitä katsoa. Tosi sotkuinen kampaus suihkun jälkeen eikä puhekaan onnistunut ilman takkuja.

 3. Vinski

  Heh, ainahan sitä pölyä löytyy..

  Tosiaan, tänään tuli sitten itsekin siivoiltua huonetta ja järjesteltyä kamoja vähän eri paikkoihin. Huoneen siivoomisen lisäksi siivosin tietokoneeni, eli formatoin ja asensin uuden XP:n. Onhan puhdas versio aina sulavampi ja hitusen nopeampi, kun sellainen muutaman kuukauden paskaa täynnä oleva kone.

  Voisin ottaa pari kuvaa uudesta järjestyksestä blogiini.

  Njooh, keep in touch.