Mielenkiintoisuuskysymys

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Pohdiskelin juuri blogini mielenkiintoisuudesta. Ehkä olen tottunut kertomaan liikaa elämästäni. Ketä kiinnostaa mitä syön aamulla tai teen illalla? Joitakin se tietysti voi kiinnostaa ja tykkään kirjoittaa tekemisistäni, mutta voisi välillä kirjoittaa muutakin ettei ihmiset totaalisesti kyllästy. Varmaan sekin voi olla osasyy siihen että viesteihin ei paljoa ole otettu kantaa. Vaikka eihän sekään ole näiden viestien päämääränä, sillä foorumikin on olemassa. Tällä hetkellä ei löydy muuta ajankohtaista täällä käpykylässä (a.k.a. Jyväskylässä) kuin että Punaisen ristin osastolla on jälleen pelastuspalveluauto käytössä ja Autokoulu Menoxin asiakkaana saat etuja seuraavista liikkeistä: Kekäle, Gazze-Optikko, Studio Aki, Korpinen, Mc Donald´s, Andiamo, Elohuvi, Wayne`s Coffee, InterSport Jyväskylä ja Jyväskylä Big Band konsertoi su 3.4.2005 klo 17.00 Siltasalissa Jyväskylässä, joten ehkä elämäni voi olla mielenkiintoisempaa… jossain tapauksissa.

Kitaratunteja ei ole tällä viikolla, joten voin soitella sitäkin enemmän vapaa-ajallani. Eilen soittelin melkoisen paljon siihen nähden mitä yleensä harjoittelen. Yritin kuunnella Sonata Arctican biiseistä riffejä ja soitella niitä korvakuulolla ja onnistuinkin parissa biisissä, kuten Weballergy joka on muuten hyvä biisi! Sonata Arctican lisäksi harjoittelin asteikkoja, kuten H-mollia ja pentatoonista mitkä tosin menevät jo todella hyvin läpi. Nyt on vapaatunti ja tälläkertaa en mennyt kirjaston nettikoneelle vaan tulin suoraan koulun tietokoneluokkaan. Täällä ei ole mitään turhia järjestelmähallinnan tekemiä estoja, joten voin rauhassa kirjoittaa uusia sivuarvosteluja. Niistä puheenollen, arvostelupyyntöjä voi laittaa lisää kommentteihin. Viesti ei tainnut mennä viime kerralla erityisen hyvin perille, sillä sain vain 2 pyyntöä. Joten jos nyt olette enemmän hereillä, käyttäkää mahdollisuus hyväksenne!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä