Merkityksetön otsikko

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Hyvää otsikkoa ei ole. Eilen olin kotona koko päivän. Kouluviikko väsytti. Niskat oli jumissa ja kaikkea. Olisi pitänyt mennä keilaamaan kaiman ja kumppaneiden kanssa, mutta en jaksanut millään. Olsiin päässyt hohtokeilaamaan neljällä eurolla, jos olisin ollut siinä kunnossa. Pesin sentään vessat. Sain palkaksi Pantteri Duon ja puolentoista litran Fanta Green Applen, njam! Katsottiin puoli yhteen asti elokuvia. Tuli paha olo karkeista ja limsasta. Jätin ne pöydälle ja ajattelin syödä ja juoda ne aamulla. Mutta kun heräsin, kaikki karkit oli syöty ja limsaa oli juotu! Grrrrr!

Tänään on ollut myös aika laiska päivä. Lisäsin kuvia rollewebin portfolioon ja linkitin niistä suurimman osan deviantartiin, koska serveri on edelleen jökissä. Siitä taisi mennä emo, joten älkää suotta vaivautuko valittamaan miksi foorumi, webgalleria, jotkut kuvat ym. eivät toimi, koska ne ovat serverillä joka on toistaiseksi poissa käytöstä. Pitäisi tehdä tänään jotain ulkona. Voisin toteuttaa sen rullaluistelun kun eilen en jaksanutkaan. Paitsi mitä nyt kävin kaupassa ostamassa karkkia ja kassakoneet meni molemmat rikki ja jouduin odottamaan puoli tuntia ja myöhästyin ruokailusta. Ei sillä, että olisin syönyt sitä samaa suikalepaistia ja pottua, mitä oli koulussa. Aurinko paistaa, sgööd. Ugh.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä