Mediakeskittymä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

:llä tuotettu merkintä:

Mediakeskittymä

Minulla ei ole hajuakaan mistä otsikon repäisin… juuri nyt ärsyttää tämä olotila. Omiin kotisivuihinsa osaa olla tyytyväinen sen tietyn ajan, mutta jossain vaiheessa alkaa pää sanomaan että eikö olisi jo aika luoda uutta. Eikö olisi jo aika kuopata tuo rumilus ja laittaa uutta tilalle? No ei. Ei jaksa, ei millään. Sitten toisaalta miettii että onhan tuo nyt ihan hieno. Minun vasemmanpuoleinen näyttöni ainakin tykkää Rollemaa.orgin nykyisestä versiosta, se kun on käännetty paperiportrait-tilaan.

Ja toisaalta, jos tahtoo taas erilaista, voi palata vanhaan. En minä uutta jaksa tehdä. En nyt enkä ikinä. Niin no, näin ajattelin viimeksikin ja miten kävi. Toisaalta Rollemaan/Rollewebin edellinen versio ehti olla Internetissä sen 3 vuotta. Uutta en nyt ole tekemässä, kunhan vain mietin ja ahdistun Rollemaan nykyisestä rumuudesta…, @ Flickr

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä