Macintosh kunniaan

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Jostain syystä en ole yhtään väsynyt vaikka kello lähentelee kolmea. Pitäisikö olla? Säätelen tässä XP:n tyylejä ja latailen iconpackkeja. Tyylikästä, mutta totta. Muutin koneeni Machintoshiksi (vain tyyliltään), hirttäkää mut jooko?? Hohhooijaaaa, kohta menen nukkumatin kanssa ostoksille, kun alkaa pollaa painamaan pikkuhiljaa. Tänään meille tuli jotain porukoiden tuttuja, joten sain siinä välissä syötyä omenapiirakkaa ja kinuskikakkua. Uuden MSN osoitteen myötä olen saanut rauhaa elämääni, sillä jotenkin nyt on paljon hiljaisempaa. Listasin välttämättömät osoitteet tekstitiedostoon ja lisäilin niitä puolisen tuntia. Yllätyin kuinka paljon minulla olikaan listassani totaalisen tuntemattomia ihmisiä, niitä tuli karsittua ainakin 50. Jäljelle jäi noin sata, joista puolet irl-kamuja ja puolet irc-kamuja.

bbclone ei suostu vieläkään wörkkimään ja foorumikin rupes paskomaan vanhoista modeista. Pitäisi kai säätää useammin. Tuntuu jotenkin yksinäiseltä nykyään… koulussa ei ole ketään kaveria. No joo, säästän teidät koska olen tainnut valittaa tästä jo aikaisemmin. Stop complainin’, get a life!

Niinjoo, tuli tuosta edellisestä älynväläyksestä mieleen että tein journalin myös englanniksi. q muuttui g:ksi, koska se kuulosti hienommalta.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä