Lunta!

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Piti laittaa huutomerkki otsikkoon, vaikka se onkin kiellettyä joskus. Kun heräsin aamulla, huomasin ensimmäistä kertaa tänä syksynä, että ulkona ei ole pimeä. Katsoin ikkunasta ulos ja näin… lunta! Yöllä oli satanut paljonkin lunta. Lumi ei ole vieläkään sulanut, paitsi joistakin kohdista asvalttia. Eilen tein töitä vähän aikaa. Kävin skype-palaveria miltä sivuston kuuluisi näyttää. Ja tänään sain toisen tilauksen. Tulee töitä. Tarvitsisin oman tietokoneen.

Loputkin lehdet ovat tippuneet puista ja minä missasin kaiken! Olin vain liian laiska valokuvaamaan. Mutta saahan talvellakin hienoja kuvia. Varsinkin kun lähdetään sinne Espanjaan helmikuussa. Heko heko. Nyt pitää alkaa tosissaan keskittyä töihin. Ei tästä muuten mitään tule. UO pitää jättää vähemmälle. Ja huomenna alkaa taas opiskelu. Mitä yhdessä elämässä ehtii tehdä? En mene parkour-treeneihin tänään mopedilla. Sain bussirahat. Pitää muistaa ottaa siirtolippu. Tulipas lyhyt viesti tälläkertaa. Oli vain pakko kirjoittaa, että ihmiset tajuaisivat että talvi on täällä!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä