Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Zip


Sanottavaa olisi paljonkin, mutta ajatus ei tänään oikein kulje. Innostun lähtemään juoksulenkille kesken etäpäivän. Tuntuu hyvältä juosta tuulessa ja tuiskussa, nyt kun kovin pakkanen on hieman laantunut. Insomnium soimaan ja lumipyryä päin. Liikunta katkaisee hyvin ahdistukset ja ylivirittyneet ajatukset. Suihku puhdistaa huolet pois. Etäpäivät ovat tästä syystä mahtavia.

Ruokaa ei ole jääkaapissa, joten lounaaksi ruisleipää. Tätä päivää on hieman varjostaneet jatkuvat yllätykset. Illalla vielä outo palvelinongelma juuri kun olen lähtemässä pois koneelta.

Käytännössä 9-20 työpäivä. Vatsa kurnii. Pakko tilata mäkkäristä, sillä jääkaapissa ei ole edelleenkään ruokaa…

Olen aivan loppu.

Huomenna rennommin. Lupaan.

Tässä kirjoituksessa on 120 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää