Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Palkinnot

En meinaa päästä aamulla ylös taaskaan, tämä marraskuu on tällaista. Lupasin tänään ottaa rennosti, joten otan. Päivä on mukavasti täynnä puuhaa, mutta stressi ei silti iske missään vaiheessa. Toimistolla menee myöhään, mutta lähinnä hallituksen juttuja läpikäydessä. Illalla hieman jännittää, kun Kirjallisuuden Finlandia-palkinnot julkaistaan tekemällämme sivustolla kirjasaatio.fi. Kävijäpiikki käy noin 320 reaaliaikaisessa kävijässä, mutta saitti ei nikottele pahemmin. Tätä kirjoittaessa iltamyöhään sivuilla pyörii vielä 48 reaaliaikaista kävijää. Täytyy olla ylpeä työstään.

Onnea Magdalena Hai!

Olen mennyt pitkin viikkoa nukkumaan yhdeksän aikaan illalla, joka on minulle poikkeuksellista. Sunnuntai 21:32, maanantai 22:17, tiistai 22:49. Nyt olisi nukkumaanmenoaika, kello on 22:41. Kohta…

Tässä kirjoituksessa on 124 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää