Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Vuoden ensimmäinen työpäivä

Vaikka palaverit venähtävät, keskiviikkolounaasta vaimon kanssa pidetään kiinni. Lounaan jälkeen Sokokselle hakemaan ponnareita, koska en ehdi nyt kammata tukkaani. Eikös jollakin mummelilla ole joku tilanne kauppakeskuksen ainoalla kassalla. Minuutit tikittää, tasalta pitäisi olla palaverissa. Ehdin juuri minuutilleen takaisin kotiin Macbookilleni, ilman minkäänlaista perehtymistä palaverin agendaan ennakkoon. Hyvin se menee silti, koska olenhan ammattilainen.

Minähän pidän tavoitteestani kiinni, sanon itselleni. Olen päättänyt lähteä salille, vaikka kello on jo kahdeksan. Vuoden ensimmäinen työpäivä on ollut mukava, eikä stressitasot ole nousseet, vaikka on sopivasti liikaa taas tekemistä.

Ensimmäinen työpäivä uudella 10-18 ”vakiotyöaika”-aikataululla. Tämä tuntuu jo nyt niin omalta. Varsinainen yrittäjän töissäviihtymisaika tänään 9:55-20:05.

Tässä kirjoituksessa on 129 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää