Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Tästä se lähtee

Unta 11 tuntia 6 minuuttia. Siis ihan unta-unta. Vuoteessa vietän aikaa 11 tuntia 53 minuuttia. Jotenkin vaan nukuttaa. Ulkona on jäätävän kylmä ja peiton alla on niin mukavan lämmintä. Kaikki irti viimeisestä lomapäivästä.

Herättyäni jostain syystä ajaudun työhommiin. Siinä se päivä sitten vierähtääkin, melkein täysipainoinen työpäivä. Kaikenlaista yläkäsitteellistä sälää, eli vähän kuin huomisen työpäivän petaamista. Numeroita, exceleitä, asioiden hoitamista.

Juuri kun ehdin manata, että seuraavat kolme viikkoa olisi vielä kiva lomailla, niin kai sitä vähän jotain ”tekemistä” kaipaa. Vaikka niin kivaa onkin sluibailla, jonkinlainen arjen struktuuri on hyvästä.

Rakennettuani kalenterin ruuvaan vielä työpäiväni niin, että jatkossa teen ”vakiotyötunnit” 10-18. Uskallan vihdoin kokeilla tätä. Katsotaan alkaako vireystila kasvamaan.

Loppuilta kuitenkin vielä lunkisti.

Tässä kirjoituksessa on 139 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää