Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Virta lopussa

Viime päivien energiatasot ovat olleet alla olevan kuvan mukaiset. Kaksi päivää ihmisiä ja sosialisoitumista, aivotyötä aamusta pimenevään iltaan ja vieras nukkumisympäristö varmistavat yhdessä, että kotiin palattua virtaa ei ole enää jäljellä nimeksikään. Retriitin hyvät puolet voittavat kuitenkin nämä seuraukset, jotka kaikesta huolimatta ovat hyvin vähäpätöisiä ja luonnollisia. Paljon hyvää synnytetty, joka näkyy ja kantaa pitkälle. Kerron asiasta lisää myöhemmin, heti kun voin.

Harmillista, että lokikirjan merkinnät ovat juuri nyt itkua siitä, että ei jaksa mitään. Mutta kun väsyttää, ei voi mitään. Väsymys on niin vallitseva tunne, että sanojen järkevästi peräkkäin asettaminen tuottaa vaikeuksia, ehkä eritoten siksi, että nimenomaisesti sanailua on tullut harrastettua erityisen paljon viimeisen kahden vuorokauden aikana. Oikeastaan pelkkää sitä. Copywriting on henkisesti vaativa laji silloin kun sitä tekee paljon ja kerralla.

Katsotaanpas taas huomenna, jos vaikka olisin saanut levättyä.

Tässä kirjoituksessa on 157 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää