Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Vielä jaksaa

Kerrankin lokikirjaa kirjoittamassa ”ihmisten aikaan”. Tänään on mennyt kaikki aikalailla putkeen. Pidän uudesta roolistani töissä, jossa ei tarvitse hikoilla siitä ehtiikö koodata. Tänäänkin olen hoitanut henkilöstöasioita, uuden harjoittelijan aloittamiseen vaadittuja asioita, firman dokumentointia ja asiakaspalvelua. Teknisiä tehtäviäkin olisi paljon, mutta ne saavat odottaa välipäivien rauhallisuutta.

Öisin tulee koodattua ja valvottua jostain syystä. Koneisto on kuin Liikkuvassa Linnassa, se liikkuu siitä huolimatta, että se rohisee ja natisee.

Viikon unet näyttävät punaista. Pisteet 37/100. Ehkä ensi yönä nukuttaa. 4h 51min ei vaan riitä. Ei sitten millään.

Tässä kirjoituksessa on 100 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää