Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Liian vähän unta, liian paljon tekemistä

Miksi teen itselleni näin? Taas 9-21 toimistolla. Yritän tehdä aivan liikaa asioita ennen joulua. Miksi vedän itseni aivan piippuun ennen lomaa? Viimekin jouluna muistan, että vielä aattona stressailin jostain työasiasta.

Väsyneenä ahdistus menee helposti tappiin. Mutta ahdistaisi varmaan muutenkin, koska mielessä pyörii monta epävarmuustekijää työrintamalla. Oman tonttini hoidan 200%, mutta riittääkö se?

Joku on ostanut Dumle-munkkia. Nyt iltapala ja vartin Netflixiä. Todennäköisesti nukahdan pulla suussa, sen verran kova väsymys. Hulluin olo juuri nyt, kun on neljättä yötä nukkunut alle viisi tuntia…

Tässä kirjoituksessa on 94 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää