Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Vauhti

Keskiviikko. Jotenkin vauhdikas päivä. Aamurutiinin muutos toimii, suoraan sängystä ylös. Tai no, tietenkin jotain vaatetta päälle ennen sitä. Vauhtilenkki toimii ihan eri tavalla, kun on RunKeeperin virtuaalinen valmentaja kuiskimassa korvaan, että nyt seuraavan kilometrin ajan juostava 4,20 min/km vauhtia. Melko raskasta, mutta sen arvoista. Kehitellään nyt sitä maratonikuntoa.

Ei ole ihan lempparijuttu se, että hieronnasta juoksulounas, suoraan palaveriin ja sitten seuraavaan. Iltapäivällä sähköpostivyöry, tehtävien lykkäys huomiselle ja kotiin selviämään. Tähän haluan muutosta syksylle.

Olen selvinnyt hyvin päivistä ilman ylimääräistä ahdistusta, mutta tänään kotona ahdistaa. Haluaisin nyt hiljaisuutta ja karkuun tätä kaikkea.

Tässä kirjoituksessa on 113 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää