Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Rutiinit

Lenkkirutiini on päässyt lerpahtamaan. En vain jaksa nousta kuudelta juoksemaan. Tavoitteet ovat ehkä olleet taas liian kovat, 4-6 kertaa viikossa jaksaa vain aikansa. Viimeksi vähensin määrää kolmeen, mutta sitten jostain syystä mukamas pakko juosta 5-20km kerralla… Miksi en vain vaikka juoksisi lyhempiä 3km lenkkejä useammin?

Päätin nyt sitten, että alan harjoitella maratoniin, vaikka en sellaista lopulta päättäisikään juosta. Puolimaratonit ainakin sujuu jo. Tarvitsen treeniohjelman. RunKeeper testikäyttöön ja jotain uutta virtaa tähän touhuun. Nukun vaikka tunnin pidempään ja käyn aamulla 20min lenkillä. Kokeillaan. Ehkä se taas tästä.

Töissä menee hyvin. Alkaa selvästi tahti rauhoittumaan. Pidän tästä nykymeiningistä juuri nyt omassa elämässäni. Ei oikeastaan häiritse tai harmita mikään. Kaikki on ihan pirun hyvin. Toivon, että myös lemppari-ihmiseni voi hyvin. Asia kerrallaan. Päivä kerrallaan. Tämä on hyvä.

Tässä kirjoituksessa on 151 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää