Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Väsynyt, mutta onnellinen

Herään kahdeksalta, ei puhettakaan, että yhtään aikaisemmin. Aamulenkit ovat nyt jääneet, ei vaan pysty. Mieluummin nukun sen pari tuntia. Pakko ottaa aamun päästä, jos illan päästä ei uni tule silmään ajoissa.

En ehdi syömään aamupalaa, koska mieli tekee Espresso Housen mokkalattea. Neljällä shotilla espressoa tähän väsymystilaan.

Jotenkin kohtuullisen rankka terapiasessio tänään. Traumojen läpikäyntiä. En tiedä. Tuntuu, että puhun taas mitä sylki suuhun tuo. Kai se on tarkoituskin.

Nyt on ihme sattumuksia ympärillä. Työkaverilla irtoaa autosta ja toisella jotain muuta. Tullessani terapiasta, Veeralla poksahtaa silmälaseista linssi irti. Ei muuta kuin optikolle viittomakielen tulkin rooliin. Huvittaa nämä sattumukset, ei sentään isompaa.

Juuri kun olen lopettelemassa, töissä sattuu isomman luokan digitaalinen tulipalo. Saan tilanteen ratkaistua vajaassa tunnissa. Eipä onnistunut töistä lähteminen ennen neljää. Mutta 16:40 tuntuu sekin aikaiselta.

Illalla teen työhön liittyvää laskentataulukkoa, koska en keksi muutakaan. On tämä vaan niin mukavaa. Olen sairas yksilö, minkäs sille mahtaa. Pe-su teen kyllä ihan jotain muuta, lupaan.

Päivän kruunaa tämä:

Mukavaa juhannusta!

Tässä kirjoituksessa on 187 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää